Ποιοι Είμαστε

Η IKIOS είναι μια νέα τεχνική - κατασκευαστική εταιρία, που ιδρύθηκε από δύο φιλόδοξους πολιτικούς μηχανικούς, οι οποίοι έχοντας κοινούς στόχους, κίνητρο και όραμα, αποφάσισαν να ενώσουν τις αξίες, τις επαγγελματικές αρχές και την επιτυχημένη ατομική πορεία τους, με σκοπό να προσφέρουν στην αγορά της κατασκευής, τα ποιοτικά εκείνα χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη διαφορά.
Κατασκευαστική Εταιρία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με εμάς και το έργο μας, θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας!

Η Φιλοσοφία μας

Στην IKIOS, πιστεύουμε στην ολική ποιότητα και εξυπηρέτηση. Από τον σχεδιασμό κτιρίων μέχρι και την κατασκευή τους, έχουμε ως αποστολή μας την υλοποίηση, με συνέπεια και ευθύνη, των έργων που μας αναθέτετε, δίνοντάς τους μορφή και οντότητα.

Η γνώση μας πάνω στα πιο σύγχρονα υλικά, η παρακολούθηση της εξέλιξής τους, αλλά κυρίως η σωστή εφαρμογή τους, είτε πρόκειται για κατασκευή είτε για ανακαίνιση κτιρίων, μας δίνει το πλεονέκτημα να παρέχουμε λύσεις και ιδέες για την υλοποίηση οποιουδήποτε έργου μας ανατεθεί. Επίσης, η πορεία της αγοράς και η μετεξέλιξη των υλικών σε eco friendly, αποτελεί ένα γεγονός που μας δείχνει τον δρόμο για την κατασκευή του αύριο, προσφέροντας τόσο στην εξοικονόμηση ενέργειας όσο και στη μείωση του κόστους των αναγκών του έργου. Για την εφαρμογή και την υλοποίηση τέτοιου είδους project, απαιτείται η κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία, την οποία διαθέτουμε και σας την παρέχουμε.

Οι Στόχοι μας

Η τεχνική – κατασκευαστική εταιρία IKIOS στοχεύει στην επιτυχημένη ολοκλήρωση των projects που της ανατίθενται, τόσο ποιοτικά όσο και χρονικά, ευελπιστώντας πάντα να αφήσει τους πελάτες της με το αίσθημα της απόλυτης ικανοποίησης.

Στην IKIOS αναζητούμε, ερευνούμε και προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση σε κάθε μορφής τεχνικό έργο, αντιμετωπίζοντάς το με πλήρη υπευθυνότητα και πειθαρχία. Απαραίτητη προϋπόθεση συνεργασίας αποτελούν για εμάς ο σεβασμός τόσο στις ανάγκες του κάθε έργου, όσο και στις αρχές της εκάστοτε μελέτης και κατασκευής.

Οι Συνεργάτες μας

Στην IKIOS συνεργαζόμαστε με επιτυχημένους και έμπειρους συνεργάτες μηχανικούς, ενός μεγάλου εύρους ειδικοτήτων (αρχιτέκτονες μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς, διακοσμητές, τοπογράφους κ.ά.) ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου, θέτοντας όμως ως προτεραιότητα την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τη χημεία μεταξύ μας, με βασικό γνώμονα την επιτυχή υλοποίηση των έργων που μας ανατίθενται.